UPDATE COVID-19!

Beste klant,

Voor het algemeen gezondheidswelzijn en gezien de drastische Belgische overheidsmaatregelen zal de tea-room BonHeur gesloten blijven t/m dinsdag 17 november.
Via de sociale media blijven we bereikbaar of via nieuwe gsm 0495/19 58 76.

Dank u voor uw begrip.

Cher client,

Pour la santé générale et suite aux décisions drastiques des autorités belges, le tea-room BonHeur restera fermé jusqu’au mardi 17 novembre inclus.
Nous restons joignables via les réseaux sociaux ou via le nouveau nr de gsm 0495/19 58 76.
Merci pour votre compréhension.
Delphine
BonHeur by Bistro De Passage

Gewoonweg de lekkerste

Vanuit mijn passie voor lekkere gezonde voeding biedt taart & co de taarten en quiches aan van atelier ’Les Tartes de Françoise’.  Artisanaal bereid zonder bewaarmiddelen en enkel met de beste grondstoffen!

Een feestje, etentje, zakenlunch of familiebijeenkomst op komst? Bestel enkele lekkere, verse quiches en/of zoete taarten uit ons onderstaand assortiment en klaar ben je. Geen werk in de keuken en succes verzekerd!

Delphine Tennstedt, zaakvoerder taart & co, nele@taartenco.be

Ons aanbod

Zoete taarten

Groot formaat 8 stuks:
Tussen  € 15,50 – € 28,00

Klein formaat 4 stuks:
Tussen € 10,00 – € 17,50

Rodevruchtenmeringue

Luchtige rode vruchtentaart (frambozen, rode bessen en wilde blauwe bosbessen) op een bodem van speculoos, slagroom en Italiaanse meringue.  Diepgevroren!

Flantaart

Deze traditionele flantaart heeft een ongeëvenaard, zacht karakter in combinatie met de zoete geur van vanille uit Madagaskar.

Bruine Suikertaart

Gistdeeg met bruine suiker bestrooid met wat sesamzaadjes. Ongelofelijk lekker!

Kersen Amandelcake

Onze familie fruittaarten heeft er weer een nieuwe telg bij: de kersen amandelcake. Overheerlijke kersen omhuld door zacht amandeldeeg. De zoete smaak van amandelen met een fruitige toets. Een klassieker die de smaakpapillen telkens weer weet te bekoren!

Appelcrumble amandel

Overheerlijke stukjes appel bedekt met een amandelcrumble.

Tiramisu

Speculoosbodem met mascarponeroom en knapperige amandelbiscuit, een vleugje koffie, afgewerkt met cacao.

Appelbloem

Een kruimeldeeg, een laagje crème brülée, een smakelijke purée van twee soorten Belgische appels, Pirouette en Red Love, allemaal mooi versierd met dezelfde appels. Verse dunne plakjes doordrenkt met vlierbloesemsap. Goede appels die afkomstig zijn van Ferme Goffin, gelegen in Rosoux, in de regio Sint-Truiden, beroemd om zijn appels.

Frangipanetaart met peren

Een traditioneel recept, geïnspireerd op de Bourdaloue, ook de Amandinetaart genoemd. Samengesteld uit stukjes peer op een kruimeldeeg gegarneerd met frangipane, een waar genot!

Brownie

Een mengeling met pure chocolade. Beschikbaar formaat: 12 of 24 stukjes.

Appel Mandarijn

Appelcompote en gekonfijte mandarijn op een zalig zoet deeg en onder een knapperig laagje amandel. Een ronduit verrassende mix.

Chocolade feuilletine

Een laagje chocoladeglazuur bestrooid met krokant koekjeskruim over een smeuïge mousse van pure chocolade. Het geheel rust op een knapperig pralinékoekjesdeeg en een dun laagje suikerdeeg.

Merveilleux

Krokante huisgemaakte meringue, licht gesuikerde slagroom en pure chocoladeschilfers.

Citroenmeringue

Citroencrème van vers geperste citroenen gecombineerd met een luchtige Italiaanse meringue.  Diepgevroren!

Fijne rodevruchtentaart

Heerlijk gestoofde rode vruchten: frambozen, rode en blauwe bessen op een amandelbodem.  Glutenvrij en melkproductenvrij.  Enkel in klein formaat 4/5 stuks.

Witte kaastaart op speculoos: een topper!

Lichte mousse van witte kaas op een laagje speculoos.

Zachte chocoladetaart

Lichte en smeuïge chocoladetaart van zwarte chocolade.

Fijnproevers chocoladetaart

Een intense chocoladesmaak, afgewerkt met gecarameliseerde hazel- en pistachenoten.  Glutenvrij.

Tarte Tatin

Deze prachtige, goudkleurige taart met salted caramel staat garant voor puur genot! Smaakt heerlijk bij lauwe temperatuur.

Suikertaart Met Appel

Gistdeeg met kristalsuiker en appelschijfjes.

Vijgentaart

Op een kruimeldeeg rust een romige pudding net zoals op onze beroemde creme bruleetaart, en een vijgen en frambozenpuree. Dit allemaal bedekt met een prachtige, verse vijgenrozet.

Hartige taarten – Quiches

Groot formaat 8 stuks:
Tussen € 21,50 – € 26,00

Klein formaat 4 stuks:
Tussen € 14,00 – € 22,00

Libanese Tartelet

Een heerlijke citroenachtige mix van kikkererwten, bloemkool en verse kruiden. Bestrooid met granaatappel, roze bessen en plantaardige yoghurt. Dit alles op basis van zelfgemaakte hummus en een knapperig deeg op smaak gebracht met olijfolie. Een 100% veganistisch gerecht.

Fijne Tartufata Taart

Dun en knapperig, goudkleurig bladerdeeg in de oven gebakken. Een romig mengsel van mascarpone en tartufata. Dunne plakjes Charlotte-aardappelen.

Quiche zalm courgette

Courgette, gerookte en verse zalm, een vleugje dille en Belgische mosterd… een overheerlijke combinatie.

Quiche brie spinazie

Normandische brie met spinazie, tomatensaus en Provençaalse kruiden. Vegetarisch.

Quiche lorraine

Klassieker met ham, spekjes, emmental en mozzarella.

Risotto champignon spek

Een nieuwigheid met spekjes en champignons, verrijkt met Parmezaanse kaas; ideaal onder familie en vrienden.

Tomaat geitenkaas spek

De tomaat geitenkaas quiche met overheerlijke spekjes.

Fijne Worteltaart

Een verrassende mix van wortelen gekookt met citroengras en gember. Kwartjes vijgen en stukjes geitenkaas, een kaas van Poitou Charentes. En ook walnoten, honing en bieslook.

Gekonfijte Tomaat Kefta

Langzaam in de oven gekonfijte tomaten met balsamicoazijn en maanzaadjes, rundvlees kefta gekruid volgens de regels van de kunst. Kortom: een hartige taart die bij iedereen in de smaak valt!

Kip kokos gember

Stukjes kip gemarineerd in Thaise kokosmelk, worteltjes bereid met gember en verse citroenmelisse. Een exotisch en zeer smakelijk geheel.

Preisoufflé

Een soufflé met Coulommiers, BOB-kaas, op een basis van prei, gekookte selderij en gekruid met peterselie, nootmuskaat en lijnzaad voor de knapperigheid.

Tomaat geitenkaas

Onze bijzonder smaakvolle quiche met verse tomaten, geitenkaas en een vleugje koriander – beter bekend als ‘La Françoise’ – weet u ongetwijfeld te verrassen.

Graag ontvangen wij u in ons gezellige pand in de unieke foodtempel “De Passage” te Ronse, om u persoonlijk in de watten te leggen. Ook afhaal mogelijk.

Hoe bestellen?

Bestellen

We werken op bestelling zodat elke quiche en taart kraakvers is.

Bestellen kan via nele@taartenco.be of T 0495 19 58 76 (Elke dag vanaf 10uur tot 20uur).  Je kan tot 48 uur op voorhand bestellen.  U kan de taarten zelf komen ophalen of door ons laten leveren.

nele@taartenco.be

Afhalen

Je kan jouw bestelling komen afhalen op afspraak.

Laten leveren

Levering is mogelijk vanaf 5 producten en kost €10. Vanaf 10 producten is de levering gratis. Bij levering vragen wij cash te betalen.

taart & co is de exclusieve verdeler van Les Tartes de Françoise in het arrondissement Oudenaarde, de regio Vlaamse Ardennen en de Zwalmstreek.

Wij leveren in de steden en gemeenten Brakel, Gavere, Geraardsbergen, Herzele, Horebeke, Kluisbergen, Kruishoutem, Lierde, Maarkedal, Nazareth, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Sint-Lievens-Houtem, Wortegem-Petegem, Zingem, Zottegem, Zulte en Zwalm.

Contactgegevens

taart en co | Bon Heur

FACEBOOK

Sint-Martensplein 9
9600 Ronse

nele@taartenco.be
T 0495 19 58 76